Het team

Binnen Harry Go Vert werken drie teams aan de app: het research team, de designers en het development team. Het Harry Go Vert team verzorgt de overige zaken. 

Research team

Het onderzoeksteam verzamelt kennis over verschillende duurzaamheidsonderwerpen. Denk hierbij aan databases of wetenschappelijke papers. Dit wordt onder andere gebruikt als input voor de app. 

Designers

Het design team zet de input van het research team en de andere ideeën om in ontwerpen. Ze schrijven is user stories uit hoe functionaliteiten horen te werken. Vervolgens verwerken maken ze visuele ontwerpen van de functionaliteiten. 

Development team

Binnen Harry Go Vert hebben we het geluk een enorme bak aan technische kennis te hebben. In het development team gebruiken ze deze om de app te bouwen. 

HGV-team

Het HGV-team regelt alle niet-app gerelateerde zaken. De teamleden organiseren lezingen, onderhouden externe contacten, verzorgen de marketing en alle visuele behoeftes. Een mooie poule aan mensen met hun eigen expertises, die er samen voor zorgen dat Harry Go Vert als organisatie kan functioneren. 

Blog

Leer het team beter kennen door onze blogs.