Waarom lukt het niet om de duurzame keuze te maken?

De emotionele lagen achter de dagelijkse keuze

Waarom lukt het niet om de duurzame keuze te maken? | De emotionele lagen achter de dagelijkse keuze

De duurzame keuze maken is niet altijd makkelijk gemaakt. Ook wanneer de kennis er is, kan je toch geneigd zijn een andere keuze te maken. Wat maakt het toch zo moeilijk om de verstandige keuze te maken? Welke emoties schuilen erachter? Wat drijft mijn keuze nou echt?
Op vragen als deze hopen we antwoord te vinden.

Sprekers

Meer informatie over de sprekers volgt nog!

Prijs: gratis (donatie altijd welkom 🙂 )
 
Locatie
Thiemeloods
Leemptstraat 34, Nijmegen
 
Programma
19.00 Inloop
19.30 Start
19.30 – 20.15 Lezing D&B Behavior Change Group
20.15 – 20.30 Pauze
20.30 – 21.15 Discussie met D&B, Shift en Changing Ways
21.15 Eind
 
Toelichting sprekers
 
D&B Behavior Change Group
Spreker: Lineke Hiemstra
 
“Verandering begint vaak bij inspiratie en enthousiasme, daarom inspireren wij mensen en organisaties over de mogelijkheden van gedragsverandering. Om blijvende verandering in gang te zetten is het voor organisaties cruciaal om zelf de benodigde kennis en kunde op te bouwen. Daarom hebben wij een aanpak ontwikkeld om organisaties hierbij te ondersteunen en waarmee we onszelf uiteindelijk overbodig te maken.”
 
Changing Ways
Spreker: Mats Postema:
 
Veel organisaties willen werken aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar weten niet zo goed hoe. Wij zorgen ervoor dat zij op de juiste manier duurzaam gedrag effectiever stimuleren. Zo helpen wij hen hun duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken en hun positieve impact op de wereld te vergroten”
 
SHIFT
Spreker: Roos Alink
 
“SHIFT is een team van gedragswetenschappers met een frisse blik en een creatieve vertaalslag naar de praktijk. Onze passie ligt vooral op het gebied van verkeersveiligheid, (duurzame) mobiliteit, afval en klimaatadaptatie, en we staan uiteraard altijd open voor nieuwe onderwerpen.”

Schrijf je hier in!

Je krijgt een bevestigingsmail na aan- of afmelding.